Ramita D.O.O.
- O nama -

Ko smo mi?

RAMITA D.O.O. osnovnu delatnost zasniva na prometu registrovanih lekova svetskih proizvođača, namenjenih prvenstveno estetskoj grani medicine.

Mi smo tim stručnjaka, koji voli izazove, inovacije i usavrsavanja. Sa dugogodišnjim iskustvom, koji konstantno prati najnovija dostignuća na polju estetske medicine, te posećuju relevantne stručne skupove i akreditovane kongrese kako bismo bili u korak sa svetskim trendovima, stojimo Vam uvek na raspolaganju.

RAMITA DOO je VELEDROGERIJA, ekskluzivni uvoznik i distributer registrovanih medicinskih preparata, prestižne švajcarske kuce MADEK:

Izdvajamo se od ostalih veledrogerija što organizujemo jedinstvene radionice, koje vode naši poznati vodeći doktori estetske medicine.

Znanje, iskustvo, kvalitet usluga, upotreba inovativnih tehnologija, registrovani preparati, lekarski tim i tim estetičara – sve na jednom mestu u RAMITI.

Osnovni cilj nam je zadovoljstvo kupca koje Ramita doo ispunjava kvalitetom.

Odnose sa kupcima i dobavljačima, Veledrogerija Ramita posmatra kao strateške i partnerske u svim segmentima zajedničkog poslovanja.