Ramita D.O.O.
- O nama -

Ko smo mi?

RAMITA D.O.O. osnovnu delatnost zasniva na prometu registrovanih lekova svetskih proizvođača, namenjenih prvenstveno estetskoj grani medicine.

Mi smo tim stručnjaka, koji voli izazove, inovacije i usavrsavanja. Sa dugogodišnjim iskustvom, koji konstantno prati najnovija dostignuća na polju estetske medicine, te posećuju relevantne stručne skupove i akreditovane kongrese kako bismo bili u korak sa svetskim trendovima, stojimo Vam uvek na raspolaganju.

RAMITA DOO je VELEDROGERIJA, ekskluzivni uvoznik i distributer registrovanih medicinskih preparata, prestižne i renomirane italijanske kuce MARLLO BIOMEDICAL:

Izdvajamo se od ostalih veledrogerija što organizujemo jedinstvene serminare, koji vode naši poznati vodeći doktori estetske medicine. Dakle, jedini smo specijalizovani za SEMINARE INTRALIPO terapije (uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga).

Preparati za koje smo eksluzivni uvoznici i distributeri mogu se naći isključivo u ordinacijama doktora koji su prošli odgovarajuću obuku i stekli sertifikat.

Znanje, iskustvo, kvalitet usluga, upotreba inovativnih tehnologija, registrovani preparati, lekarski tim i tim estetičara – sve na jednom mestu u RAMITI, koji našim polaznicima seminara pruža i garantuje kvalitet, interaktivni pristup i osposobljenost za samostalni rad.

Osnovni cilj nam je zadovoljstvo kupca koje Ramita doo ispunjava kvalitetom i svakodnevnim proširenjem obima i broja seminara. Ukoliko želite da prosirite Vašu delatnost, posetite nas u Stanislava Sremčevića 16a. Naš tim na čelu sa dr Svetlanom Pejic-Gerić i dr Dejanom Milutinovićem pomoći ce Vam u tome.

Odnose sa kupcima i dobavljačima, Veledrogerija Ramita posmatra kao strateške i partnerske u svim segmentima zajedničkog poslovanja.